Actual

Sportivii călărășeni ocupă primele locuri în Clasamentul Național de Squash

today8 septembrie 2022

Fundal

Echipa călărășeană de squash Remat Călărași are cu ce se mândri. Toți jucătorii antrenați de George Constantinescu ocupă primele locuri în Clasamentul Național de Squash. Întreaga lor activitate le-a adus rezultate și experiențe din ce în ce mai bune. Evoluția lor s-a putut observa la competițiile la care au participat în ultimul timp unde au reușit să obțină performanțe destul de bune, în condițiile în care adversari au fost jucători din țări cu o tradiție în squash.

Fiecare competiție la care aceștia au participat a avut un nivel ridicat și s-a dovedit a fi benefică pentru jucătorii călărășeni, deoarece de fiecare dată aceștia au încercat să-și depașească limitele și au dovedit că pot performa la nivel înalt.

Clasamentul Național Polar by Living Well Septembrie 2022. Noul sezon competițional a început! Turneul de la Cluj a adus primul trofeu pentru Ralf Lungu și a confirmat forma Nicoletei Ștefan. Totuși, leaderii Clasamentul Național Polar by Living Well au rămas aceiași: Andreea Ghiorghișor la feminin și Dumitru Goian la masculin” este precizat pe pagina de socializare a Federației Române de Squash.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea și modernizarea fostului Palat Administrativ

La propunerea Ministerului Dezvoltării, Guvernul României a aprobat, în ședința de ieri, indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea și modernizarea Centrului socio-cultural (fostul Palat Administrativ) din Călărași. Imobilul, construit în anul 1898, este un ansamblu monument istoric de importanţă naţională cuprins în Lista Monumentelor Istorice. Întrucât acesta se regăseşte în zona centrală a municipiului Călărași, se impune administrarea și punerea în valoare a clădirii de patrimoniu, prin restaurare și refuncționalizare, astfel încât […]

today8 septembrie 2022

0%