Actual

Statuia Rihannei de la muzeul Madame Tussauds… un adevărat dezastru

today30 decembrie 2021

Fundal

Muzeu Madame Tussauds este celebru în întreaga lume pentru figurile de ceară ale celor mai cunoscute personalități care se găsesc acolo. Dar se pare că nu de fiecare dată reușește să redea fidel realitatea.

Este și cazul celei mai noi reprezentări ale Rihannei, de la Madame Tussauds, filiala din Berlin. După marea dezvăluire, fanii au rămas șocați de ce au văzut.

Statuia de ceară apare îmbrăcată într-un body roșu cu tematică de Crăciun, asortat cu un guler de blană și ciorapi cu portjartier. Ceea ce a șocat, de fapt, este fața acesteia care nu seamănă mai deloc cu cea a artistei.

De asemenea, conform presei din Germania, nici măcar tonul pielii sau tatuajele Rihannei nu au fost reprezentate cu acuratețe, scriu cei de la The Sun.

Spiritele s-au inflamat rapid pe Twitter, iar cei revoltați dintre admiratorii cântăreței au transmis reprezentanților muzeului că mai bine ar topi-o și ar face-o din nou.

Scris de: Bianca Bonnaire

Articolul precedent

Actual

Demi Lovato a făcut o schimbare drastică de look și s-a ras pe cap

Demi Lovato își dorește un nou început, așa că a făcut o schimbare drastică de look. Artista în vârstă de 29 de ani le-a făcut o surpriză celor 122 de milioane de urmăritori de la ea de pe Instagram - s-a ras pe cap. Demi a postat o serie de imagini cu noua tunsoare (dar și un selfie pe story), alături de hashtag-ul #freshstart. Transformarea cântăreței vine după un an plin - și-a lansat […]

today30 decembrie 2021

0%