Divers

Tarife firmă Contabilitate – Cât ar trebui să plătești la contabil?

today23 noiembrie 2021

Fundal
O vorbă din popor umblă printre cetățenii din România și vorbește despre cât de scumpi sunt contabilii și despre faptul că nimeni nu înțelege cu ce te ajută un contabil. Ei bine, ar trebui să îți lași firma fără contabil 6 luni și vei vedea de ce plătești aceste servicii.

Serviciile de contabilitate nici măcar nu sunt atât de scumpe. Dacă există administratori de firme care se plâng de costuri prea mari, fie au interacționat cu un contabil scump, fie firma sa are nevoie de foarte multă “mentenanță” contabilă.

 

Tarife contabilitate SRL 2021

 

În timp ce un PFA care aparține unui frizer ar putea costa chiar și 200 RON pe lună, lucru care este mai mult decât decent, un SRL poate ajunge la mult mai mult. Există mai multe metode prin care contabilul îți calculează tarifele pentru serviciile sale. Fie îți oferă un pachet care include mai multe servicii. Începând de la înființarea firmei, consultanță, evidența contabilă și asistență atunci când ai un control de la o instituție abilitată.

Tarifele generale și pentru ca tu să te orientezi înainte de a cumpăra servicii de contabilitate, sunt de 150 RON. Practic, pentru un SRL normal, te va costa 150 RON pe lună evidența contabilă. Acum, depinde foarte mult și de firma de contabilitate, dar în mare parte acestea sunt cele mai folosite tarife firmă contabilitate.

 

Tarife firmă contabilitate

 

De cele mai multe ori, contabilul este destul de sincer cu tine pentru că are acces la venituri. Nu ar putea să îți ceară o taxă care valorează 10% din încasări pentru că știe că tu nu ai putea să plătești. Deci mersul normal al lucrurilor te va îndrepta spre un preț bun. Dacă nu ești plătitor de TVA, nu ar trebui să îți faci probleme. Dacă firma nu are antecedente, se păstrează regula.

 

Dacă ai o companie cu peste 100 de angajați, probabil nu citești acest articol pentru că deja ai trecut prin zeci de contabili și firme.

Pentru orice eventualitate, dacă ai nevoie de servicii contabile, nu ezita să ne contactezi.

Articol https://shop-mag.ro/

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Mesele de bucatarie – trenduri si tendinte pentru 2022

Stiai ca fara aceste piese de mobilier, spatiul in care servim masa ar fi incomplet? Pe masa, punem mancarea; in jurul mesei, precum imprejului unui mamgnet, atragem scaunele. Prin urmare, merita sa acordam o atentie cat mai mare tendințelor actuale legate de mesele de bucatarie. Ca si gazde, ne dorim ca toate articolele de mobilier care ne infrumuseteaza locuinta sa transmita un mesaj al bunului gust, al durabilității, a stilului […]

today23 noiembrie 2021

0%