Life

Tribunalul spaniol o trimite oficial pe Shakira în judecată pentru fraudă fiscală

today29 septembrie 2022

Fundal

Un tribunal spaniol a ordonat marți oficial ca superstarul columbian Shakira să fie judecat pentru acuzația că nu a plătit 14,5 milioane de euro (14,31 milioane de dolari) impozit pe venit, arată un document al instanței.

Cântăreața „Hips Don’t Lie”, în vârstă de 45 de ani, al cărei nume complet este Shakira Isabel Mebarak Ripoll, a respins în iulie un acord de soluționare a cazului, ceea ce însemna că va trebui să fie judecată într-un dosar care ar putea-o duce la închisoare pentru opt ani. Tribunalul Esplugues de Llobregat a confirmat marți că procesul va avea loc la o dată care nu este încă anunțată.

Procurorul cere o pedeapsă de opt ani de închisoare pentru cântăreața, care este acuzată că nu a plătit impozitele între 2012 și 2014, perioadă în care a spus că duce o „viață nomadă” din cauza muncii sale.

„Ordinul de trimitere a Shakirei în judecată este doar un alt pas în orice procedură de acest gen. Situația nu s-a schimbat și totul continuă normal. Apărarea juridică a Shakirei își va face treaba prezentând argumentele scrise la momentul potrivit”, într-un comunicat al avocaților ei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

John Cena a stabilit un record mondial la îndeplinirea dorințelor

După ce a învins aparent nenumărați inamici atât pe ring, cât și pe ecran, luptătorul și actorul american John Cena a mai punctat ceva. El a stabilit noul record pentru cele mai multe dorințe îndeplinite prin Fundația Make-A-Wish, organizația non-profit care ajută la îndeplinirea dorințelor copiilor grav bolnavi sau pe moarte, potrivit unui comunicat de presă recent al Guinness World Records. Cena a atins recordul după ce a îndeplinit 650 […]

today29 septembrie 2022

0%