Actual

Votează-ți favoritul la Eurovision România 2022. Doar 5 vor merge mai departe

today10 februarie 2022

Fundal

A început o nouă etapă în „Drumul spre Torino” al competiției Eurovision România 2022, în care cel mai important este publicul de acasă. Oamenii au ocazia să-și voteze favoritul până astăzi, 10 februarie, la ora 20:00. Doar unul va rămâne în urma acestor preselecții și o singură persoană sau o singură trupă va avea onoarea să reprezinte țara noastră la Eurovision 2022.

Fanii pot intra pe pagina de Facebook Eurovision România și să își voteze favoritul sau favoriții, cei pe care îi vor în etapa următoare. De aici, din toți cei 45 de artiști rămași, mai departe vor merge doar 5 concurenți, primii 5 cei mai votați de public. Va urma o altă etapă de semifinală, iar cei 5 aleși de oamenii de acasă vor continua competiția alături de cei aleși de dinainte de jurați.

Cei 10 reprezentanți vor intra direct în marea finală, ce se va difuza pe data de 5 martie, cea în care vom afla numele reprezentantului României la Eurovision Song Contest 2022. Mai este foarte puțin, iar alegerea va fi cu adevărat una grea, întrucât piesele sunt foarte bune și ar merita cu adevărat un loc în etapa următoare. Din păcate, România nu a ajuns prea departe, chiar dacă artiștii și piesele ce au reprezentat țara noastră au fost unele cu adevărat bune și ce meritau apreciere. Ultima reprezentantă a fost Roxen, care la momentul actual scoate adevărate hituri în colaborare cu alți artiști recunoscuți de la noi.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Filme care împlinesc 20 de ani în 2022

Aceste filme împlinesc 20 de ani de la lansare în 2022, așadar este motivul ideal pentru care să le revezi. În 2002 au apărut mai multe filme cu unele dintre cele mai promițătoare staruri, de la Kirsten Dunst, Reese Witherspoon, Naomi Watts, Matt Damon, Jennifer Lopez, iar lista nu se oprește aici, potrivit elle.ro. Tocmai de aceea, îți propunem să revezi aceste filme care în 2022 împlinesc 20 de ani […]

today10 februarie 2022

0%