Life

Cel mai mare tort Jaffa din lume a cântărit 80 kg și a avut aproape doi metri lățime

today3 iunie 2022

Fundal

Ce obții dacă amesteci 160 de ouă, 8 kg de ciocolată neagră și 15 kg de jeleu de portocale? Cel mai mare tort Jaffa din lume, desigur. Prăjitura gustoasă a fost realizată de fostul câștigător al Great British Bake Off, Frances Quinn, alături de personalul lui McVitie, folosind rețeta secretă a companiei.

Tortul uriaș Jaffa Cakes avea echivalentul a 6.557 de prăjituri Jaffa de mărime obișnuită și măsura 175 cm în diametru. Doamna Quinn a pregătit creația de 80 kg pentru a sărbători cea de-a 15-a aniversare a programului Britain’s Got Talent. Ea a spus: „A fost o plăcere absolută să fiu alături de McVitie’s și să bat recordul pe care l-am stabilit acum cinci ani, a fost grozav să sărbătoresc cea de-a 15-a aniversare a Britain’s Got Talent cu un tort atât de emblematic”, a declarat aceasta.

Doamna Quinn, care a câștigat cea de-a patra serie din The Great British Bake Off în 2013, și-a doborât propriul record mondial Guinness, stabilit în 2017.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Înălțarea Domnului și Ziua eroilor au fost marcate în comuna Vîlcelele

Comuna Vîlcelele a sărbătorit, astăzi, Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului. La festivitate au fost prezenți președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, subprefecții județului, Eugen Ilie și Virgiliu Diaconu, dar și alți reprezentanți ai instituțiilor călărășene. Primarul comunei, Ionel Tatu, și invitații săi au comemorat eroii căzuți la datorie, aducându-le acestora un omagiu, prin depunerea unor coroane de flori la monumentele din localitățile Floroaica și Vîlcelele. Preotul comunei a oficiat slujba […]

today2 iunie 2022

0%