Life

Rihanna o depășește pe Kim Kardashian ca fiind cea mai tânără femeie miliardară din America

today7 iulie 2022

Fundal

În iunie, Forbes a lansat lista din 2022 cu „Cele mai bogate femei din America”, care clasifică cele mai bogate femei din Statele Unite.

Raportul a constatat că, la 34 de ani, Rihanna este cea mai tânără femeie miliardară din America, cu o avere netă estimată la 1,4 miliarde. Rihanna este pe locul 21 pe listă. Acest clasament o face pe Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, al doilea cel mai tânăr miliardar al națiunii.

Cântăreața din Barbados a dominat topurile pop de la „Pon de Replay”, hitul ei din 2005. Cu toate acestea, succesul ei financiar provine în mare parte din linia ei de cosmetice Fenty Beauty și din linia ei de lenjerie Savage x Fenty.

Potrivit Forbes, Fenty Beauty, pe care o deține împreună cu retailerul francez de lux LVMH, a generat venituri de peste 550 de milioane de dolari în 2020. Forbes a spus că Fenty Beauty reprezintă „majoritatea averii ei”. Dar Savage x Fenty, un brand de lenjerie intimă, a avut o evaluare de 1 miliard de dolari din februarie 2021.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Competiția de squash German Open 2022 și-a desemnat câștigătorii

Competiția de squash German Open 2022 și-a desemnat câștigătorii în acest week-end. Pentru lotul național, open-ul german a fost cea mai importantă competiție internațională de până acum, din acest an. Juniorii au avut de jucat împotriva unor loturi din țări cu tradiții puternice în squash, cu sportivi în top PSA și cu participare numeroasă: Anglia, SUA, Germania, Malaezia, Canada. La băieți, David Petrescu a terminat pe poziția 57 în categoria […]

today6 iulie 2022

0%